SEVGİLİ GÜNLÜK
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
çooo...ooook mutluyum sevdiğim yanımda daha ne istiyim ki
-
- Üye
- İsim: Nilay
günlük kafayı yemek üzereyim yani bu bana reva mı?
yine nerde yanlış yaptık yahu??
yine nerde yanlış yaptık yahu??
-
- Üye
- İsim: MaSaL
uzun zamandır uğramıyorum sana Marvin,
sana değil aslında hiçbirşeye uğramıyorum.Hayatımın 'arınma' dönemindeyim.Neyden arınıyorsun diye soruyorsan,"kendimden " derim önce...yanlışlarımdan,pişmanlıklarımdan,hak etmediklerimden,sorguluyorum kendimi bi sonrakine aynı hatayı yapmamak için...
içimde biriken bi dolu şey var aslında,kusulmayı beklenen bi dolu acı...
ama ben susmayı tercih ediyorum,çünkü yazdıklarım artık ne beni rahatlatıyor ne de sen anlayabiliyorsun beni,
bazen kendimden şüphe ediyorum nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorsun bu kadar kırıklıkların içinde diye...
en iyisi ben yine susuym bi süre
sana değil aslında hiçbirşeye uğramıyorum.Hayatımın 'arınma' dönemindeyim.Neyden arınıyorsun diye soruyorsan,"kendimden " derim önce...yanlışlarımdan,pişmanlıklarımdan,hak etmediklerimden,sorguluyorum kendimi bi sonrakine aynı hatayı yapmamak için...
içimde biriken bi dolu şey var aslında,kusulmayı beklenen bi dolu acı...
ama ben susmayı tercih ediyorum,çünkü yazdıklarım artık ne beni rahatlatıyor ne de sen anlayabiliyorsun beni,
bazen kendimden şüphe ediyorum nasıl bu kadar umursamaz olabiliyorsun bu kadar kırıklıkların içinde diye...
en iyisi ben yine susuym bi süre
-
- Üye
- İsim: a
yaşaşın bugün vizelerin son günüydü hazirandaki finallere kadar boşum
-
- Görevli
- İsim: güLşah
stresten ve sıkıntıdan başım ağrıyo günlük. bakalım hayat bize daha neler gösterecek...
-
- Üye
- İsim: Nilay
öldüm yorgunluktan be günlük 19 mayıs gösterilerine kattılar beni kaderde ponpon kız olmakta varmış
-
- Admin
- İsim: Sinan
-
- Üye
- İsim: simelya
Kendimden kaçıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim..... Durumu tam benim bi süredir ve özellikle bugün yaşadıgım ruh halini anlatıyor........
-
- Üye
- İsim: Aslı
evime geldim nihayet... yorucu bir hafta beni bekliyor günlük... dua et benim için...
-
- Takımdan
- İsim: yaprak
iki gün önce öyle bir gündü ki günlük anlatsam inanmazsın.babam istanbul dışına çıkmıştı o gün eve gelmeyecekti.vee asıl olaya geliyorum.annem erkek arkadaşımı eve davet etti.ilk defa anneme birini sevdiğimi bu kadar açık bir şekilde söyledim ki ondan etkilenmiş olacak hazır fırsatı varken tanışmak istedi.herşey süperdi.annem çok beğenmiş muratı.hala rüya gibi geliyor ya.benim ailem gibi tutucu bir aileye sahip olan bir insan için milad bu çoo..ook mutluyum günlük çokk...
-
- Üye
- İsim: gökhan
evet sevgili günlük bi kaç gün önce arka cebimde sakladığım hayallerimi düşürdüm kaybettim
-
- Üye
- İsim: Özlem
Doğum günüm ve ben evdeyim bide grip oldum ahh günlük napiyim ben
zaman akıp giderken
çizgiler çizer
bazen teğet geçen
bazen kesişen...
öyle değil mi ? yani şarkıdaki gibi ... tuhaftır son zamanlarda saçlarımda ki beyazlar da büyük bir çoğalma var günlük , yaşlanıyormuyum nedir ?
çizgiler çizer
bazen teğet geçen
bazen kesişen...
öyle değil mi ? yani şarkıdaki gibi ... tuhaftır son zamanlarda saçlarımda ki beyazlar da büyük bir çoğalma var günlük , yaşlanıyormuyum nedir ?
-
- Üye
- İsim: Aslı
sabahtan beri slayt gösterileri hazırlıyorum günlük... bilg. başından bir türlü kalkamadım... ve hazırlamam gereken bri slayt gösterisi daha var... yoruldumm
-
- Üye
- İsim: simelya
Sevgili günlük.........Halen kendimden kaçıyorken olmaktan korktuğum yerdeyim........Ne zamana kadar böyle olcak bilimiyorum günlük..??