SEVGİLİ GÜNLÜK
Re: SEVGİLİ GÜNLÜK
Böyle güzel bir günden tatmayalı çok olmuştu günlük..Sabah her ne kadar gergin başlamış olsa da 6 saat gitar çalışmasından sonra stüdyo..Gerçekten çok eğlenceliydi bunaltıcı bir sıcak olmasına rağmen..O 2 saat süperdi..Bugün de çalışma var günlük inşallah bugün de en az dün kadar güzel geçer...
-
- Üye
- İsim: Aslı
bugün, resmen yazdan kalma bir hava vardı günlük... o kadar güzeldi ki, çıktım bir güzel gezdim arkadaşlarımla... e tabiki bitmeyen ödevlerimle uğraştım. en sonunda web dizaynı yapmaya kadar geldim. nasıl web dizaynı yapılır onu araştırıp sunum yapacağım. quizler ödevler, sunumlar... yaklaşan bahar şenlikleri...
bakalım daha nasıl günler bekliyor beni... 

-
- Üye
- İsim: ...
İnanamıyorum ... Hayalimdeki sen ile gerçek sen ne kadar farklıymışsınız... 

Bu bir rüya olmalı günlük,birkaç iyi gün..Sorunsuz..Tartışmasız..Kafamda boş şeyler olmadan akan zaman..Çok hoş..Ne garip.. 

-
- Kıdemli üye
- İsim: Mehtap
sevgili günlük
sanırsam ben zeki biriyim ama hala sakinim. hayırmı şermi bu hallerim bilmem ama hayatı anlandırmaya çalışıyorum yine .
sanırsam ben zeki biriyim ama hala sakinim. hayırmı şermi bu hallerim bilmem ama hayatı anlandırmaya çalışıyorum yine .
-
- Üye
- İsim: Tayfun
herşey bu kadar kötü giderken ayakta durmak çok zor,sen anlıyosundur beni günlük,hergün ayrı ayrı sıkılıyorum,içi dolu başak taneleri gibi hissediyorum,biraz büküldüm,kırılana kadardı,kırılmak üzereyim,incecik iplere bağlıyım,büyük bi uçurumun üstünde ip cambazları gibi gözüm kapalı dengede durmaya çalışıyorum,rüzgar dokunsa düşeceğim..
anlatamıyorum günlük,derinlerde dolaşmak güzel,ama tek başına iyi olmuyor,her tarafta ağır dumanlar var,simsiyah sis dolu bu yerde nereye kadar koşabilirim günlük,ben bilmiyorum,sen biliyorsan anlat yağmurla beraber,bitirene kadar dinlerim,sen beni hep dinledin..
anlatamıyorum günlük,derinlerde dolaşmak güzel,ama tek başına iyi olmuyor,her tarafta ağır dumanlar var,simsiyah sis dolu bu yerde nereye kadar koşabilirim günlük,ben bilmiyorum,sen biliyorsan anlat yağmurla beraber,bitirene kadar dinlerim,sen beni hep dinledin..
Kelimeler..Zehirli sarmaşıklar gibi aslında..Güzel görünür çiçeklerinin rengi,ama batar dikenleri,acıtır..Kelimeler yönlendiriyor hayatımı günlük,aklım kaçışta..Hiç yüklenediğim anlamlar kapımı çalıp karşıma çıkıyor bu ara..Dünya ne garip!Her defasında da mı şaşırır bir insan aynı olaya?Ben şaşırıyorum..Etkilediğin kadar etkileniyorum olaylardan..Her şey ne kadar kurgulu..Hayatı monotonlaştıran da bu sanırım..Şikayet etsem neye yarar..Sadece merak ediyorum isyan değil içimde ayaklanan..Cevapsız sorular..Ah bu insanlar..Neden can yakarlar,neden acıtırlar ?
-
- Üye
- İsim: Aslı
şu anda karşımda bahar şenlikleri için hazırlanmış eğlenceler, eğlenen ve merakla etrafına bakan insanlar, kampüste kule de şarkılarını çalan dj var. şenlikler pazartesi başlıyor ama ben -yine- grip oldum. nasıl eğleneceğim bilmiyorum açıkçası...
cumartesi günü için ondan haber bekliyorum ama hiç ses seda yok... istanbul'a gitsem mi bilmiyorum...
cumartesi günü için ondan haber bekliyorum ama hiç ses seda yok... istanbul'a gitsem mi bilmiyorum...
-
- Üye
- İsim: Nilay
hayırdır inşallah günlük!
içimde bir umut bir mutluluk-hayret-
daim olur umarım....
içimde bir umut bir mutluluk-hayret-
daim olur umarım....

-
- Takımdan
- İsim: emel sevgi
günlük!
hani bebişimiz için aldığım küçük minik şeker ayakkabıcıklar var ya,ırmak hanım ın ilk ayakkabıları
herkes bayıldı onlara..hele dayım!görmeliydin günlük..inşallah 23 mayısta anem ve teyzem hala olacak gözde bilge ve ben de "küçük hala" kihkih kihkih hayırlısıyla bi doğsa..
bebekler herşeyi nasıl değiştiriyo böyle günlük?herkes hayatını o küçücük varlıklara göre ayarlamaya başlıyo..
neyse ben daldım yine
görüşürüz günlük!
hani bebişimiz için aldığım küçük minik şeker ayakkabıcıklar var ya,ırmak hanım ın ilk ayakkabıları

bebekler herşeyi nasıl değiştiriyo böyle günlük?herkes hayatını o küçücük varlıklara göre ayarlamaya başlıyo..

görüşürüz günlük!
-
- Üye
- İsim: Tayfun
unutmaya çalışıyorum günlük,bilirsin.içimi acıtan hiçbişeyi düşünmicem artık,zor belki,yapabildiğim kadar.buralarda da havalar iyi sayılır her gün güneşli,sadece ben göremiyorum ışıklarını,yakınmaktan da bıktım. tahmin edersin,saat başı düşünürken hergün aynı sokaklar,hergün aynı karanlıklar,kayboluşlar,insanlara ayak uydurma çabam,beceriksizliklerim,ışıklar sönüyor bir bir günlük.
yaşamak,anlatmak istediğim bir sürü hikayem var,ama her gün halsizim,yorgunum.dinleyenim de yok zaten. içi dolu bi bulutum,yağacağım gün gelmedi hiç, ışıltılı rüyalarım çok uzak. dibe vurdum sanki,bi gemi enkazı gibi..nefes almaya çalışıyorum. bilirsin her gün aynı,her gün
yaşamak,anlatmak istediğim bir sürü hikayem var,ama her gün halsizim,yorgunum.dinleyenim de yok zaten. içi dolu bi bulutum,yağacağım gün gelmedi hiç, ışıltılı rüyalarım çok uzak. dibe vurdum sanki,bi gemi enkazı gibi..nefes almaya çalışıyorum. bilirsin her gün aynı,her gün
-
- Üye
- İsim: cansu
sevgili günlük;
bu güzide yazıma başalarken...
HAYATTA ÇOK HAKSIZLIK YAPILIYOR, ÇOK İFTİRA ATILIYOR!!
ALIŞMAK LAZIM GaLiBa:(
bu güzide yazıma başalarken...
HAYATTA ÇOK HAKSIZLIK YAPILIYOR, ÇOK İFTİRA ATILIYOR!!
ALIŞMAK LAZIM GaLiBa:(
-
- Üye
- İsim: gökhan
izin günümde sabahın köründe ne işim var benim ayakta uykum var yahuu git yat terry manyak mısın?
-
- Takımdan
- İsim: emel sevgi
selam günlük.
bu sabah saatim çaldıktan tam bi saat sonra uyandım!büşra kapıyı çalmasa öğlene kadar uyurdum heralde.jet gibi hazırlanıp çıktım yurttan.. sekiz kırkta ders başlıyo ve sekiz buçukta gözlerim daha açılmamıştı!!işin en dramatik tarafı teknik çizim dersimiz vardı ve hocamız olan gereksiz ve tuhaf şahsiyet teknik çizim dersini dünyanın en mühim dersi sandığı için sabah sabah krizler geçirdim,ne di'cek bana acaba diye.. geç gelenler hakkında olumsuz kanaatleri varmış.gecikmek bi hastalıkmış.eğer bi müdür olsaymış personelinin hastalığıyla uğraşmaz üç günde kovarmış... yani bunlara harcadığı zamanda iki şekil çizerdik.hoş ne işimize yarı'cak bu ders anlamıyorum
yarın bizim fakültenin ilk kermesi var.sitede duyuru yapmışlar "yavrularımıza taze taze sütler ve daha neler neler"diye
bu ne be hahaha
ama yarın yine sağanak yağışlıymış burası
Allah' ım ne işim var benim burda yaa hiç mevsime uygun bi kıyafet giyemi'cek miyim ben

bu sabah saatim çaldıktan tam bi saat sonra uyandım!büşra kapıyı çalmasa öğlene kadar uyurdum heralde.jet gibi hazırlanıp çıktım yurttan.. sekiz kırkta ders başlıyo ve sekiz buçukta gözlerim daha açılmamıştı!!işin en dramatik tarafı teknik çizim dersimiz vardı ve hocamız olan gereksiz ve tuhaf şahsiyet teknik çizim dersini dünyanın en mühim dersi sandığı için sabah sabah krizler geçirdim,ne di'cek bana acaba diye.. geç gelenler hakkında olumsuz kanaatleri varmış.gecikmek bi hastalıkmış.eğer bi müdür olsaymış personelinin hastalığıyla uğraşmaz üç günde kovarmış... yani bunlara harcadığı zamanda iki şekil çizerdik.hoş ne işimize yarı'cak bu ders anlamıyorum

yarın bizim fakültenin ilk kermesi var.sitede duyuru yapmışlar "yavrularımıza taze taze sütler ve daha neler neler"diye

ama yarın yine sağanak yağışlıymış burası

Günlük dün hiç uyumadım ve bunun üzerine yorucu bir gün geçirdim..eve geldim attım kendimi yatağa az önce uyandım..Şimdi tekrar uyuyacağım..Sana yazmak istedim..
Yorucu dedim ya aslında sıradandı sanırım ama ben uykusuz olduğum için öyle hissettim..Pazartesileri hiç sevmez oldum zaten..Malzeme almaya gittik..Yemekti,muhabbetti derken saatin geçtiğini hızla farkettik..Yetiştirmemiz gereken onca ödevin yanı sıra bir de uyku problemi vardı tabi..Tüm bu problmelerin yanında açılan bir konu dolayısyla bana benden çok inanan birinin olduğunu anladım ama..Sanırım bir kere daha utanmalıyım kendimden boşvermişliğim yüzünden..En azından bana değer vermiş olduğuna inandığım kişiler için yapmalıyım sanırım bunu öğrendim bugün..
Yorucu dedim ya aslında sıradandı sanırım ama ben uykusuz olduğum için öyle hissettim..Pazartesileri hiç sevmez oldum zaten..Malzeme almaya gittik..Yemekti,muhabbetti derken saatin geçtiğini hızla farkettik..Yetiştirmemiz gereken onca ödevin yanı sıra bir de uyku problemi vardı tabi..Tüm bu problmelerin yanında açılan bir konu dolayısyla bana benden çok inanan birinin olduğunu anladım ama..Sanırım bir kere daha utanmalıyım kendimden boşvermişliğim yüzünden..En azından bana değer vermiş olduğuna inandığım kişiler için yapmalıyım sanırım bunu öğrendim bugün..