Ritmik yazdı:selamlar, lavinya.neti uzun zamandır takip eden ama artık birşeyler katmak isteyen biri olarak ben, tekirdağ'dan alper...16 yaşımdayım, müziğe sonsuz sevgim ve feridun düzağaç'ın sözlerinde bulduğum bir gizemli çekicilikle buradayım, yerli-yabancı, nu york under. east coast rap'ten blind guardian'dan power metal tınılarına, ney taksimlerinden yerel ezgilerimize, hepsini dinlerim, düşünmeyi severim, hayattaki en büyük amaçlarımdan biri tüm müzik aletlerini çalabilmek ve çok okumak amatör neyzen olmaya çalışıyorum, evimdeki kendi yok denecek imkanlarımla rap ile uğraşıyorum... bu sitede gerçekten çok güzel bir kitle var, hepinizi seviyorum
wayy hem metal hem de rap dinleyen ender insanlardan mutlu oldum birden hoşgeldnnn(gerçi ben de çok yeniyim burda ama olsun )
Bugfixed yazdı:Merhabalar.
Yeni Gelen arkadaşlar buraya bir merhaba yazar kısaca kendilerinden bahsederlerse seviniriz.
topiği yeni gördüm ortama katılmak istedim herkese merhabaalar ankara oturan şebinkarahisarda okuyan garip bir öğrenciyim murat ağanın cafesinde takıldığımız için siteye sık sık girmeye başladım okul şubatda bitiyor ama sanırım site bitmeyecek neyse herkese kolay gelsin bol şans
PELİN BEN.MÜZİĞİ ACAİP SEVERİM BEN VE TABİKİ FERİDUN DÜZAĞACI.ÇOK SEVİYORUM ONU.ÇOK,EN ÇOK.HATTA ONSUZ Bİ HAYAT DÜŞÜNEMİYORUM :DBURADA OLMAKTAN ÇOK MEMNUNUM.ÇÜNKÜ KENDİMİ F.D YE YAKIN HİSSEDİYORUM BURADA.HEM BURDA FD SEVERLER VAR BİSSSÜRÜ.BURADAN DAHA İYİ ORTAM OLABİLİRMİ?
sslm ben istanbuldan bütün arkadaşlarıma merhabaiben yeni olduğum için burda daha fazla bilgi edinemedim.bana yardımcı olabilecek arkadas varmı.adım gürhan
Merhabalar!Ben Emir İstanbul'da yaşıyorum Antalyalıyım,müziğin her türünü çok severim kendi çapımda gitar da çalıyorum.Feridun Düzağaç sürekli dinlediğim müzisyenlerdendir.