..2 bilemedin 3 saatlik uykuyla yazıyorum sana günlük.Sana yazıyorsam bil ki hala seninleyim günlük,senin anlamın çok soğuk...olsa
da...sunum bitti,ben bittim...alt tarafı bir sunum için belkide hayatımın en önemli fırsatlarından birini kaçırdım!Ne oldu,
herkesden güzel yazdım belki,herkesten çok resim toplamıştım,uğraşmıştım,farkedildi,takdir edildi ve bitti.Ne kazandım ki?!
Yapmak zorunda olduğumu düşündüğüm bişeyi yaparken çok yapmak istediğim birşeyi kaçırdım,kaybettim yine kaybettim!

'...korkak olmadığımı söylemişti,hala öyle düşünüyor ama bu gün farketti korktuğumu birşeylerden.
Aslında bende yeni yeni ifade edebiliyorum bunu kendime,alıştırıldığım yalnızlıktan olur da koparsam ve yalnız olmamaya
alıştığım anda yine,yeniden yalnız kalırsam diye korkuyorum ve eve kapatıyorum kendimi yalnızlığa boğuyorum alıştırıldığım
dozda ve kaybediyorum yine!(Ha bu arada sende yalnızsın tamam ama dozu farklı işte.Bende altın vuruşlarını yapıyor sık sık,ama yalnızlık işte bu öldürmüyor,ölür gibi süründürüyor!Yine abartıyorum,sence öyle ama benim hissettiğim bu,abartılı bir şekilde hissediyorum yani.)Eskiden elimde olmayan nedenlerden kaybederdim birşeyleri artık kendi kendime kaybettiriyorum,
farkettim.Bir de ben çekilmez olduğumda sağlıklı düşünemeden davranıyormuşum,biliyorum,çok doğal bu.Yani ben sadece damarıma
basıldığında çekilmez oluyorum değil mi?Basmayın ozaman,madem düşüncesiz davranışlarım batıyorsa,zaten toplasan kaç insan
tamamen düşünceli davranıyor ki??? Etki-tepki meselesi işte,herkes böyle,tek ben mi?!...şimdi boş bir kürenin içinde boş boş
volta atar gibiyim içimde.Hiç durmuyorum ama hep aynı yerlerde dönüp dolaşıyorum.Küre kırıldı kırılacak,düşeceğim yerde
iki yön var,ikisi de birbirinden karanlık görünüyor gözüme...kulağımda Sarp cover parçasını söylüyor 'söyle buldun mu...'
...Sonra Athena'nın klibindeki o bol havadar odanın içinde havasızlık çekenle birmişim gibi...kapı kolundaki salyangoza
dönüşüyorum;ağırlığım yetmez o kapıyı açmaya,hadi oldu da bir şekilde açıldı diyelim,o kapının ardına geçmek için yere
atladığımda paramparça olur kabuğum...artık neden bilmiyorum,yani hangi birine..hangi darbenin su yoplamış yeri yırtılıyor
da gözlerimden boşalıyor,bilmiyorum..neyse,kaybettim kendimi,bana müsade..daha body paragraph yazıcam,kolaj yapıcam...
ne karmaşam bitiyor zaten ne de yapacaklarım,çok yoruldummmm