Çanakkale'deki konser de ertelenmiş Taner Keleş'in web sitesindeki bilgiye göre.İstanbul'da o kadar çok organizasyon yapıyorlar ki,artık buraya gelmesini beklemiyoruz biz,kalkıp ordakilere gidiyoruz.Bence siz de öyle yapın uzaklardaki arkdaşlar,bekle bekle nereye kadar yani Amaaaa,Çanakkale'ye gelse hayır demeyiz yani,hem buraya hem İstanbul'a yeteriz biz
Ben gidiyorum zaten kim demiş Konya'ya gelsin diye beklediğimi 17 mart balans konserine gittim öyle daha zevkli oluyor ama yorucu oluyor ee o da Fd ye değer artık ...
Ataşehir 7 nisan CENNET'inde buluşacak dostlar kendilerini belirtirseler iyi olur.En azından orada tanışmış ve iyi bir koro olmaya çalışmış oluruz.Biz önde 5 kişi garantiyiz.
arkadaşlar lütfen fd nin 18 yaş sınırı olmayan konseri varsa yazınız buraya Türkiye'ye gelmişken gideyim ya of hepsinde sınır var açık hava falan olursa yazın lütfen acilen ihtiyacım var.
ben geldim . tedavideydim konserde bozcaadalı seni yanlız bıraktım umarım beni affedebilirsin. son msj larıma bakmaya fırsat bulanlar anlayacak ki ben zaten gelme konusunda net olamıyordum ama nihayet şimdi yürüyorum. aslında hem heyecanlıyım hem kaçırdığım şeyler için biraz buruk. hemen balans konseri bilgilerine göz atayım . yanınızda olmayı çok isterim .
arkadaşlar emin olmamakla birlikte, 17 nisanda f.d. sakarya'da bizlerle olacak.. bende bugün öğrendim... konserde en önde ben olacağım (taner keleş'in sitesinde yazıyordu)
Çok bekledim Hazan seni belki gelirsin diye herkes seni sordu Hazan nerde dediler dedim bilmiyorum bir dahaki konsere inşallah, sakarya da nerde olacağını bilmiyorum ama harika bir haber gidebilrim
bu gece konser var ve ben matematik sınavına çalışıyor olacağım o saatlerde.yarın da konser var ve ben evde arkadaşımla oturuyor olacağım.babam izin vermiyor çok yakın tarihlerde yapıyorlar konserleri diye.offf ankaradan da canımın içi geldi.o da gidiyor konsere ama ben ....=(
Veee mutlu son , nihayet Feridun anadolu yakasında ve Ataşehirde.
Kız kardeşimle birlikte yerimizi ayırttık .İnşallah çok keyifli güzel bir konser olur. daha önce feridunu hiç bar ortamında dinlememiştim.Chicago Bullsa da daha önce hiç gitmedim, inşallah herşey güzel olur.
Tüm Feridun Düzağaç severlerle akşam görüşmek üzere ,sevgiyle kalın....