SEVGİLİ GÜNLÜK

Sizin Kürsünüz. Genel de Konu dışı başlıklar...
nilay_14
Üye
Üye
İsim: Nilay

Re: SEVGİLİ GÜNLÜK

Mesaj gönderen nilay_14 »

dün ne güzel bir gündü yaa.arkadaşlarımla istanbul turumuz çok güzeldi:)hele ortaköy ne kadar eğlenceliydi:)yazılılar bitsin bu sefer adalara gidicez :)
blackpearl

Mesaj gönderen blackpearl »

Sıradan bir gündü günlük,sadece sıradan..
ecemirmak
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen ecemirmak »

benimki sıradanlaşmanın da ötesindeydi :lol:

--
Lütfen kelimeleri olduğu gibi yazın. Noktalamalara, yazım kurallarına uyun.
turkce-ye-uygun-yazim-dili-ve-kelimeler ... t3569.html
duyuru1-t2.html
mrtkgl
Üye
Üye
İsim: MuraT

Mesaj gönderen mrtkgl »

sınav haftası bilindiği üzere sıkıcı:( bütün duvarlar üstüme geliyo gibi,sinir yaratıyo bende sevdiklerimi kırmaktan korkuyorum günlük...
blackpearl

Bugün de sıradandı be günlük ya da sanırım ben sıradanlaştım;hem de bugün farklı bir şey keşfetmeme rağmen kendimde..Feci alıngan olmuşum..Aslında alınganlık denilemez buna pek ama insanların HER sözünden bir pay çıkarır oldum niyese..Halbuki ininayla seçerdim sözcükleri öncesinde..Gelir geçer bir durumdur umarım..Çünkü yanlış ya da gereksiz üzerinde durduğum her şey için savunma yapar hale geldim..
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

bilmiyorum, ne hissettiğimi, ne için yaşadığımı bilmiyorum! bazen kendimizi çok gereksiz hissederiz ya, öyleyim...
blackpearl

Yağmurda yürümeyi çok severim günlük..Hele de ağlamayı..Bugün bulutlar ağladı ben sustum..Adımlarımı yarıştırdım damlalarla..Islandım,kelimelerim ceplerimde yandığında..
valerie
Üye
Üye
İsim: Melek

Mesaj gönderen valerie »

uyumak istiyorum ve bir daha hiç uyanmamak... niye bu kadar güçsüzüm ben? dayanamıyorum artık! ben küçük bir kızım, çok şey istiyo hayat benden...
fatma66

Mesaj gönderen fatma66 »

herşey çok sıradan..hergün aynı :?
yiltisss
Üye
Üye
İsim: yıldız

Mesaj gönderen yiltisss »

bugün kötü birgün feridun abinin konseri iptal oldu :cry: :cry:
SONBAHAR
Üye
Üye
İsim: BAHAR

Mesaj gönderen SONBAHAR »

Günlük bugünümüzü dinlenmek için ayırdık ama benim canım sıkılmaya başladı odada oturmaktan.
selcukaydin

Mesaj gönderen selcukaydin »

iki aşk arasında bir yalnızlık deresinde kalmış gibiyim... artık neleri ve kimi sevdiğimi bile anlayamıyorum... birgün herşey çok iyi diyorum, ertesi gün berbat ediyorum benim için güzel olan ne varsa ... ACIDAN MI DOĞAR İNSAN GERÇEKTEN ve AŞK MIDIR İNSANI YARATAN... öyle ise şayet neden o düşsel aşk bana bu kadar uzak... soyutla beni bu dünyadan aşk , arındır ruhumu kirlenmiş dünyadan, beni al, beni yanına kat, hiç ayrılmamacasına... o eski heyecanlarımı yeniden ver bana , yeniden yansın içim , ritmi bozulsun kalp atışlarımın , hayata dair bir parça umudum olsun ... yeniden sarılayım ... yeniden sarılayım sana AŞK ...!!!

nisan ın biri aşk bir şaka gibi...!!!

se.a.
blackpearl

Günlük,hayatımda yaşayabileceğim en büyük travmayı yaşıyorum sanırım..Şaka gibi bir şey bu..Öyle olmalı..Ya da rüya..Birazdan uyanmalıyım ne olur..Bana kör insanlardan bıktım..Bana sağır..Bana hissiz..Ne desem anlamzlar,ne yapsam görmezler..Boşuna mı söyleyip dururum şarkımı : 'Neler oldu ruhun duymaz..Gözün görse gönlün bilmez'..Bilmezler işte..Bilmiyorlar da..Hayatta görmek istemeyen kadar kör yoktur..Bir filmde duymuştum 'gözlerini kapa ve zihnini aç ' diye..Kapa közlerini ve düşün..şimdi ben hiç bir karara varmayacağım ve hiçbir yargı yüklemeyeceğim..Anahtarımı usulca cebime koydum yeniden..Ulaştığım ilk kıyıdan denize atacağım..Sana açılmayan tüm kapılar kapalı dursun..İstersen sessizce düşün uzun uzun..İstersen beni bir kez daha anlamadığını..Ama mutlaka düşün..Çünkü senin de beni çözecek tek anahtarın düşünmek olacak..
miyavzi
Üye
Üye
İsim: dilek

Mesaj gönderen miyavzi »

niye sevgili günlük diye girerler ki olaya insanlar?merhaba ben daha güzel değil mi?? :D
terry
Üye
Üye
İsim: gökhan

Mesaj gönderen terry »

günlük kardeş biliyorum çok aksattım lavinyayı ama bundan sonra olmaya çalışacam 1. sayfadan 57.sayfana kadar okudum bugün seni
sana yazan biri var benim için özeldi hala özel aslında ama ben onun için özel değilim heralde artık hem benden bahsetmemiş hiç
neyse dün chelsea beni çok korkuttu 92. dakikaya kadar gol atmadı neyseki 92 de attı şampiyonluk ümitlerimiz devam ediyo yani