ben O'na "Seni Seviyorum" demeden önce bir olay oldu ve dedi ki; "Dikkatini çektiyse sana seni seviyorum u bile ilk ben söyledim" dedi. Ben de bu sözün üzerine "Ben bunu kimseye demedin ki" dedim. Biraz bozuldu tabiii. Ben bu duruma istinaden; "Şuanki acım yeni doğmuş bir bebeğin ki kadar, içimi dalgalara anlatsam denizler coşar!" dedim. Bayağı bir derin anlam var burada zaten. Umarım sizler de birşeyler çıkarırsınız... Düşle...
SENI SEVIYORUM artık büyüsünü yıtırmış olan ıkı kelıme sadece... artık yetmıyo bu ıkı sözcük kımseye. bı kıza dıyorsunkı SENI SEVIYORUM !cevap çoğunlukla INANAMAM BUNA KANITLA SEVGINI oluyor. buda ıkılı ılışkılerın artık yıpranmış olmasından, sevgılerın çabucak tüketılmesınden kaynaklanıyo bence!
SENİ SEVİYORUM DEMEK,EĞER GERÇEKTEN SEVDİĞİN KİŞİYE SÖYLÜYORSAN ÇOK GÜZEL.AMA BİR DE HAYIR CEVABINI ALMAKTAN KORKMAK YOKMU.HAYIR CEVABI İNSANI GERÇEKTEN ÜZER
AYRICA BU FORUMA YENİ KATILMAMA RAĞMEN SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM.GERÇEKTEN SEVDİĞİNİZ BİRİ,SİZİN TEKLİFİNİZİ KABUL ETMESİNE RAĞMEN SİZİ SEVMEDİĞİNİ ANLADINIZ VEYA ÖĞRENDİNİZMİ.
O KELİMELERİ YAZMAK İSTEMİYORUM ÇÜNKÜ O KELİMELER DERSEM
KENDİMİ KANDIRMIŞ OLURUM ÇÜNKÜ ^^SEVMİYORUM ^^SEVMEKTE İSTEMİYORUM
BİRTEK SEVGİ VAR ODA ^^ALLAH SEVGİSİ^^ GEREİ HEP YALAN DOLU SÖZLER
ben hayatım boyunca 1 kişiyi sevdim ve olumsuz yanıt alacağımı bile bile ona SENİ SEVİYORUM dedim
eğer söylemeseydim pişman olurdum şimdi sadece üzgünüm.