şimdi ist dayım ama ay sonu gibi denizliye gidip gelecek gibiyim umarım tarihler çakışmaz ve feridunu izlerim.bu arada arkadaşlar konser öncesi herkes buluşup gidiyormu yoksa birbirlerini tanıyanlar beraber mi gidiyor ? eğer gelebilirsem hepbirlikte gitmek isterim siteden arakdşlarla
feridun düzağacın konserleri kesinlilke cok sıcak bi ortamda gecıyor son dikili konseri süperdi orda blunan arkadaslardan burda blunanlar olduğunu tahmin edıorm gercekten harika bi konserdi fazla kalabalık yoktu ve sahnenin en önündeyik mert alkayadan bagetlerini taner keleştende penasını aldım ama en önemlisi ferdiun düzağaçtı onunlada foto cekilmek için fırsat kolladık ilk yakaladıımız fırsatta foto ceklidik oda feridun sahneye cıkarken tuvallete skıştrdık gercekten klozet arka fonu olan harika bi fotoğraftı
eveeeettt arkadaşlar bugün miniatürk konseri için biletimi aldım:) çok mutluyum yaa, feridun u en son 2004 de harbiye de izleyebilmiştim şimdide uzun zaman sonra onu izleyecek olmanın heyecanı war içimde hepinizi bekliyorum.... miniatürkde görüşmek üzereeeeeee............
Ciwa arkadaşım sana iyi eğlenceler,bende gelmeyi planlıyordum fakat her şey çok farklı gelişti bu hafta içi hastanede yattım ve İstanbul'a sevk edildim Miniatürk'ün önünden geçerken de içim acıdı ama kalamadım o zamana dek zaten şimdilik her şey yasak evde oturucakmışım bir süre :'( bu sene iki kez FD. konserine gitmiş olmakla yetiniyorum giden arkadaşlara bol eğlenceli dakikalar benim yerime de coşun emi
çok geçmiş olsun bozcaadalı..umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun...hem gerçekten de bu yıl gittiğin konserlerle yetinebilirsin sağlığın olduktan sonra daha çok konsere gidersin...giderizzz belki hep birlikte..
it's your sound sanirim senin saçlarin uzun ve rastaliydi demi.2sene önce didim konserinde muhabbet etmiştik kafa adamdin bu arada ''fd denizliye gelsin diye bir kampanya başlatalım'' biliorum vakti diil ama 10 ay oldu görüşmeyeli...
arkadaşlar, yoğun sağnak sebebi ile feridun düzağaç bülent ortaçgil pinhani konseri 3 eylül 2006 pazar tarihine ertelenmiştir!!... gittim, dizlerime kadar ıslandım ve evime geri döndüm ))))))) bilgilerinize...
miniatürk ü aradım saat 19.00 dan sonra iptal olmadığını söylediler neredeyse tam varmıştım ki saat 20.30 gibi Başak sağolsun aradı ve iptal olduğunu söyledi.birde bugünlerde okul ev yurt işlerim var bileti satabilirim isteyen varsa çünkü Denizliye dönmem gerek o günlerde bilet almak isteyen msn adresimi adminden alabilir.
keşke bende dizlerime kadar ıslansaydım konser iptal edilince arkadaşımla birlikte eve dönmeye niyetleniyorduk sıkısıklam olduğumuzu gören bi arkadas bizi arabasına cagırdı, binmek istemedik ama ondan sonra rezillik diz boyu oldu; saclarımız bile arabaların sıcrattıgı pis sularla yıkandı, mahvolduk, biletlerde mahvoldu yırtıldı umarım pazar günü gecerli olurlar ve umarım yagmur yağmaz