fd konserleri

Feridun Düzağaç Hakkında Sorulan Sorular, Bilgiler, Bildiriler, Konser Duyuruları, Biyografi, şarkı sözleri, albümler, incelemeler.. Feridun Düzağaç Biyografi! - Feridun Düzağaç Şarkı Sözleri!
bozcaadali
Üye
Üye
İsim: Özlem

Mesaj gönderen bozcaadali »

28 Ağustos 21:00'da Eyüp Miniatürk'te FeDe bizlerle :D
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

şimdi ist dayım ama ay sonu gibi denizliye gidip gelecek gibiyim umarım tarihler çakışmaz ve feridunu izlerim.bu arada arkadaşlar konser öncesi herkes buluşup gidiyormu yoksa birbirlerini tanıyanlar beraber mi gidiyor ? eğer gelebilirsem hepbirlikte gitmek isterim siteden arakdşlarla
emre45
Yeni Üye
Yeni Üye

Mesaj gönderen emre45 »

feridun düzağacın konserleri kesinlilke cok sıcak bi ortamda gecıyor son dikili konseri süperdi orda blunan arkadaslardan burda blunanlar olduğunu tahmin edıorm gercekten harika bi konserdi fazla kalabalık yoktu ve sahnenin en önündeyik mert alkayadan bagetlerini taner keleştende penasını aldım :D ama en önemlisi ferdiun düzağaçtı onunlada foto cekilmek için fırsat kolladık ilk yakaladıımız fırsatta foto ceklidik oda feridun sahneye cıkarken tuvallete skıştrdık gercekten klozet arka fonu olan harika bi fotoğraftı :) :)
bozcaadali
Üye
Üye

emre45 fotoğraf hikayene çok güldüm ya :lol: öyle ya da böyle azim ederek fotoğraf çektirmişsin ya seni tebrik ediyorum arkadaşım :wink:
ciwa
Üye
Üye
İsim: ciwa

Mesaj gönderen ciwa »

eveeeettt arkadaşlar bugün miniatürk konseri için biletimi aldım:) çok mutluyum yaa, feridun u en son 2004 de harbiye de izleyebilmiştim şimdide uzun zaman sonra onu izleyecek olmanın heyecanı war içimde :D hepinizi bekliyorum.... miniatürkde görüşmek üzereeeeeee............ :D
bozcaadali
Üye
Üye

Ciwa arkadaşım sana iyi eğlenceler,bende gelmeyi planlıyordum fakat her şey çok farklı gelişti bu hafta içi hastanede yattım ve İstanbul'a sevk edildim Miniatürk'ün önünden geçerken de içim acıdı ama kalamadım o zamana dek zaten şimdilik her şey yasak evde oturucakmışım bir süre :'( bu sene iki kez FD. konserine gitmiş olmakla yetiniyorum giden arkadaşlara bol eğlenceli dakikalar benim yerime de coşun emi ;)
ciwa
Üye
Üye

Mesaj gönderen ciwa »

çok geçmiş olsun bozcaadalı..umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşursun...hem gerçekten de bu yıl gittiğin konserlerle yetinebilirsin :wink: sağlığın olduktan sonra daha çok konsere gidersin...giderizzz belki hep birlikte.. :)
benoktabe
Üye
Üye

Mesaj gönderen benoktabe »

it's your sound sanirim senin saçlarin uzun ve rastaliydi demi.2sene önce didim konserinde muhabbet etmiştik kafa adamdin :) bu arada ''fd denizliye gelsin diye bir kampanya başlatalım'' biliorum vakti diil ama 10 ay oldu görüşmeyeli...
benoktabe
Üye
Üye

Mesaj gönderen benoktabe »

böyle konser haberlerini almak çok iyi bişey ya teşekkürler ama ben denizlideyim inşallah buraya da gelir de gideriz...
scalon
Görevli
Görevli
İsim: güLşah

Mesaj gönderen scalon »

arkadaşlar, yoğun sağnak sebebi ile feridun düzağaç bülent ortaçgil pinhani konseri 3 eylül 2006 pazar tarihine ertelenmiştir!!... gittim, dizlerime kadar ıslandım ve evime geri döndüm =)))))))) bilgilerinize...
delisugar
Üye
Üye

Mesaj gönderen delisugar »

bende kral tv'nin başında dikiliyorum geç açtım zaten tv'yi baktım bişey yokk :? neyse hayırlısı....
spectra
Üye
Üye

Mesaj gönderen spectra »

miniatürk ü aradım saat 19.00 dan sonra iptal olmadığını söylediler neredeyse tam varmıştım ki saat 20.30 gibi Başak sağolsun aradı ve iptal olduğunu söyledi.birde bugünlerde okul ev yurt işlerim var bileti satabilirim isteyen varsa çünkü Denizliye dönmem gerek o günlerde bilet almak isteyen msn adresimi adminden alabilir.
Basak
Üye
Üye
İsim: Basak

Mesaj gönderen Basak »

Biletixe iade edebilirsin, ben öyle yapıcam
ciwa
Üye
Üye

Mesaj gönderen ciwa »

keşke bende dizlerime kadar ıslansaydım :cry: konser iptal edilince arkadaşımla birlikte eve dönmeye niyetleniyorduk sıkısıklam olduğumuzu gören bi arkadas bizi arabasına cagırdı, binmek istemedik ama ondan sonra rezillik diz boyu oldu; saclarımız bile arabaların sıcrattıgı pis sularla yıkandı, mahvolduk, biletlerde mahvoldu yırtıldı umarım pazar günü gecerli olurlar ve umarım yagmur yağmaz :(
Kullanıcı avatarı
Merta
Takımdan
Takımdan
İletişim:

Mesaj gönderen Merta »

Hep de Feridun Düzağaç konserlerine denk geliyor bu ertelemeler hava muhalefetleri oda bir şans. :(
Hakan Esgin
Kilitli